Oooops, bloggen försvann visst för en stund...

...helt oavsiktligt. Jag har ett s k PRO konto med egen domän/adress. Ska egentligen få en liten påminnelse innan abonnemanget går ut, men det har lyst med sin frånvaro. Och jag har glömt av det helt. Och det var faktiskt en ren slump att jag upptäckte att min blogg inte var sökbar. Att det inte gick att hitta någonting. Jättetypiskt lagom till jag lanserar mig i butik och allt. För ja, för tre veckor sedan lämnade jag in kläder för kommissionsförsäljning hos Babybiten i Norrköping. Babybutiken i stan med den absolut trevligaste personalen. Så här trevligt såg det ut ett par dagar senare när jag kom förbi:
 
Fotat med mobilkameran när jag kom förbi Babybitens butik några dagar efter inlämning. Lite senare lanseras även en webshop.
 
Foton tagna hemma på alla plagg. Bodys i två olika mönstrade tyger i stl 56-80, tröjor i stl 86-104. Lite scarfs och olika mössmodeller.
 
Och en hel bunt med byxor som matchar bra till tröjorna i färg. Lite rött och brunt som blir fint i juletid och generellt härliga färger som kanske inte ses ute i butik jämt.
 
Nu är alltså ordningen återställd och jag planerar för en större förändring utav Älsklingsfrö inom det närmaste. När allt är klart lovar jag att ni skall få veta vad det gäller. Tillsvidare ska jag försöka uppdatera bloggen lite bättre. Jag har jobbat på ganska ordentligt skulle jag vilja påstå, men ändå redan lyckats fylla på högarna med tillklippt. Imorgon ska jag ägna dagen åt årets sista beställning. Sedan stänger jag igen över julhelgen och kanske hinner mellanlanda här lite kort innan nyår tar vid.
Kategori: Beställningar & säljes Taggar: Babybiten, body, byxa, försäljning, kläder, kommission, mössa, scarf, tröja;
Jonna :

Åh, vad roligt att du säljer på Babybiten. Då får jag åka dit och titta. Jag har varit sugen på att beställa ett tag, medömkan vet inte riktigt vad jag vill ha för tyg eller färger. Men då får jag se om jag hittar något där så länge.

Svar: Tack! Jag jobbar på en liten idé och hoppas kunna återkomma med en positiv överraskning framöver.
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: